sâmbătă, 27 noiembrie 2010

De ce Publicitate?

Publicitatea te face cunoscut. Publicitatea iti aduce clienti. Publicitatea vinde. Publicitatea te duce la nivelul urmator.


CURS, 30-31.10.2010, WEERT, OLANDA
Am participat la acest eveniment ca translator si model pentru tehnicianul de unghii al unui cunoscut salon de infrumusetare din Ploiesti.
Trainerii au fost David Fowler si Stefanie Lo Re, experti in arta aplicarii unghiilor false, cu o experienta internationala de peste 10 ani, care, pe langa faptul ca lucreaza pentru nume mari, ca Madonna, ofera si consultanta unora din cele mai mari branduri de manichiura tehnica si unghii false din lume.


Participand la un curs international, mi-a fost foarte usor sa observ deschiderea catre satisfactia clintului pe care o au strainii. Clientul are posibilitatea de a alege cu ce produse vrea sa lucreze si pentru ce clasa de clienti vrea sa lucreze. Avem multe de invatat de la ei despre cum ar trebui sa ne tratam clientii. Spre exemplu,  cei doi au o tehnica testata pe cele mai exigente cliente si care poate fi folosita pe orice marca de produse. Asadar, desi cursul a fost organizat de o firma cunoscuta de produse pentru manichiura tehnica, cursantele au putut lucra cu produsele proprii, indiferent de la ce firma erau, pentru ca ei, ca traineri, puteau lucra cu orice marca de produse, rezultatul fiind acelasi.


Ei au reusit! Noi, ca sa putem convinge un potential client ca alegerea optima suntem noi, nu o alta firma care vinde aceleasi produse sau presteaza aceleasi servicii, trebuie sa ii dam si motivele pentru care trebuie sa colaboreze cu noi.
Posibilitatea de a alege a clientului ne arunca intr-un cerc vicios. Fie suntem cei mai buni, fie abia supravietuim pe piata.


Polivalenta este esentiala!


Alexandra Manolache
PR, marketing, design
0786 66 86 67
0786 66 86 68

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu