joi, 3 martie 2011

Generatia multitasking

Publicitatea te face cunoscut. Publicitatea iti aduce clienti. Publicitatea vinde. Publicitatea te duce la nivelul urmator. 


Un nou articol cu caracter inspirational, cu ajutorul caruia putem intelege putin mai mult despre lumea in care traim. Articoul nu vorbeste despre angajatul viitorului, ci despre acel angajat prezent azi , aici, poate chiar in firma dumneavoastra. 


"Bogdan C., 24 de ani ... lucreaza intr-o companie IT, intr-un birou pe care il imparte cu alti colegi. In timp ce sta de vorba cu prietenii pe messenger, posteaza si cateva comentarii pe Facebook, intre doua telefoane pentru rezolvarea unor probleme de serviciu. In tot acest timp, scrie un mail, tot pentru job."


Suna cunoscut? Cu siguranta da! 
Este productiv? DA! Nici nu incape indoiala!


Postez acest articol pentru acei angajati care pot sa faca din munca o placere si pentru acei angajatori care stiu cum sa obtina maximum de eficacitate de la angajatii lor.


Gasiti articolul publicat pe www.wall-street.ro, aici: http://www.wall-street.ro/slideshow/Careers/99195/Totul-despre-angajatii-multitasking.html


Ziua de azi tine deja de trecut, ziua de maine e inca un mister. Cu cat incercam mai mult sa o controlam cu actiuni negative, cu atat ea lucreaza impotriva vointei noastre. 


Iar omul, omul este conceput sa fie liber.


Alexandra Manolache 
PR, marketing, design 
alexamanolache@yahoo.com
0786 66 86 67 
0786 66 86 68

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu